RUMAH TERBUKA

1. Sorrylah lama tak update, semangat tidak ada pasal saya tersalah pakai kertas pasir untuk kikis cat kereta, akibatnya habis rosak…ini semua kerana belajar DIY kat internet, tu le akibat nak jimat duit punya pasal tapi tak pe ada geng yang nak bantu repair

2. Update akan dibuat selepas tamat majlis rumah terbuka yang dianjurkan oleh blogger ondscene pada Sabtu ini (9 Okt), pukul 1PM di dewan utama, Komanwel Resort dekat Taman Rimba Templer, Rawang

3. Saya cuma tumpang sekaki sebagai pembantu tukang masak dan sebagai pelakon tambahan untuk beberapa drama kecil pada rumah terbuka sempena Aidilfitri anjuran bro Ondscene

4. Dengan ini saya juga mempersilakan kawan-kawan yang terdiri dari anda semua  termasuk geng dalam forum pertiwi untuk datang ke majlis itu

5. Saya tidak bertanggungjawab jika berlaku keracunan makanan, serangan terroris, kematian akibat gas saraf atau letupan periuk api sepanjang anda berada di majlis itu

6. Sekian Terima Kasih, kalau boleh ada baki kuih raya tu, boleh le bawa (Mi Goreng, Soto, minuman, buah, pinggan, cawan dan sudu garpu kami sediakan)

Comments

  1. Jakarta says

    Memang salah prosedur kalau memang itu benar TNI.. Tapi itu hanya sepotong, yang tidak jelas permulaannya.. itu up load dr NGO pro barat yang satu kerja dengan NGO yg ingin Indonesia berperang dengan Malaysia.. Yang bakar bendera Malaysia dan lempar kotoran k halaman Malaysian Ambassador..

  2. says

    ..MAJLIS RUMAH TERBUKA EIDULFITR DATUK SERI ANWAR IBRAHIM PIMPINAN KeADILan.Datuk Seri Anwar Ibrahim dan seluruh pimpinan Parti Keadilan Rakyat KeADILan berbesar hati menjemput saudara-saudari untuk sama-sama memeriahkan Majlis Rumah Terbuka Eidulfitri..Berikut adalah butiran Majlis Rumah Terbuka .Tarikh 12 Oktober 2008 Ahad .Masa 2 5 petang.Tempat Kelab Sultan Sulaiman Kampung Baru Kuala Lumpur..Datuk Seri Anwar Ibrahim Dato Seri Wan Aizah Tan Sri Khalid Ibrahim berserta Puan Seri turut bersama menyerikan majlis ini..Buat yang ingin hadir ke Majlis Rumah Terbuka DSAI di Kelab Sultan Sulaiman Kg Baru bagi mengelakkan kesesakan digalakkan menggunakan pengangkutan awam .1 Pengguna LRT boleh menggunakan stesen Kampung Baru dan berjalan ke arah Nasi Lemak Antarabangsa sebelum melintasi jalan untuk ke KSS.

  3. shahpaskal says

    Terima Kasih kepada kawan-kwan pembaca yang meletakkan komen, sebenarnya semua saya baca cuma takde masa nak balas lagi pun, komputer saya lembablah tu takde mood nak balas.

    Bagaimanapun saya dah update

  4. zamzam says

    Salam bro, saya ni peminat blog ni . dah lama saya follow info kat sini. T.kaseh share info ni sama2. Anyway bila nak update ni , tiap2 hari saya bukak tp x update lg pon ni. k , apa2 pon t.kaseh.

  5. fix says

    bro……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    ble nak UPDATE?

  6. Penat menunggu says

    Abg Shah!!bila nak update ni??berjanggut sya tunggu posting terbaru dari abang..Tiap2 haari bukak tengok2 benda rumah terbuka ni lagi..Adoi,lame lagi ke bang??Dah lama abang x kupas pasal military tentera malaysia.Cepat2kan research tu ye bang :D

  7. BudakJitra says

    Askm. saya rasa ini propaganda orang barat. Aktivis barat ni menupah orang untuk menjadi pelakun dan kemudiannya menuduh ianya dilakukan oleh tentera Indonesia. Ingat bagaimana tentera australia dengan sokongan PBB dengan pantas memasuki Papua New Guinea kononnya untuk memerdekakan PNG tetapi akhirnya kontrak carigali minyak serta hasil bumi diambil dengan begitu rakus oleh kontraktor dari australia. Kita dan indonesia adalah negara islam yang amat dicemburui oleh anasir barat. Sekiranya kita mempercayai dakyah-dakyah palsu ini nescaya agenda anasir jahat ini akan berjaya dan hancurlah satu lagi negara islam yang besar sepertimana jatuhnya empayar islam othmaniah di Turki.

  8. syed_sharul says

    lagi satu Bro Shah comment cikit psl kapal DOKDO dri k.selatan tu jadi ke kerajaan kita beli?????…………..

  9. syed_sharul says

    Bro Shah comment sikit psl bajet 2011 yg PM btangkan smlm……. kerajaan bagi hnya 4.4 bilion ja untuk sektor keselamatan…… jauh btl dri bajet 2010. mcm mna kita nak kuatkan pertahanan kita klu bajet cikit mcm ni….. comment sikit Bro Shah U kan bnyk kaki dlm army kita mna thu ada bajet khas selain 4.4 bilion yg PM umumkan smlm……

  10. astomahawk14 says

    Assalamualaikum bro,, kalau ada info pasal banduan masuk kem tentera please bincang sikit. Ana rasa byk kesan buruk bakal berlaku kalau program tersebut diteruskan oleh kerajaan. Isu keselamatan lama-kelamaan orang akan pandang remeh. Lebih-lebih lagi kita bawak orang bermasalah masuk kem tentera… tugas bertambah, keselamatan terancam dan lain-lain. Tak sesuai la cara ni. Better kalau kita buat mcm kat US diorang ada undang-undang kecil setakat kes kecik negeri boleh provide hukuman yang bersesuaian…

  11. shahpaskal says

    Sabar, sedang menunggu pengesahan ttg nak buat artikel pasai Sukhoi. akan diupdate next week atau dua minggu lagi.

  12. says

    Salam Bro Shah…..

    Entry bro nie kadangkala menyebabkan saya berfikir 5 6 kali dan kena buka buku untuk kaji fakta sebab tak semua tertulis dalam buku. Saya sekarang tengah develop my own blog, kalau ada apa masalah boleh saya refer kat bro.

  13. paskau_x says

    Tunggu die blk la interbiu..harap2 die blk dgn selamat..lgpun die join dgn geng PARA as a bodyguard to our Medical Team kat sana..Minggu ni jom la g Lumut?

  14. paskau_x says

    ape laa..kalo inform awal sure kitorang dtg..pastu duduk dlm hutan tu smpai pagi ahahaa takper la takder rezeki..anyway our fren S.Gunung kirim slam kat hang..mlm kelmarin (sabtu) die dah bertolak…

  15. NASA says

    ASKM BRO…. GUA ADA “REMBAT” BEBERAPA ENTRI BRO DLM BLOG NI.. NK KGSI DGN MMBR2 FB.. MNTA DIHALALKAN. GUA AKAN LETAK DARI MANA GUA AMBIK ENTRI 2 SBG RUJUKAN.. SKALI LG MNTK HALAL..

  16. Call Of Duty says

    Alamak Shah,lambat lak aku dpt info…Dah terlepas rumah terbuka ondscene,rugi betol!!! Dah lama niat dhati nak berkenalan ngan korg yg brutal2 n evil ni haha….

    -Captain ‘Soap’ MacTavish-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>