Produk Military

SPENDER TENTERA UNTUK DIJUAL

RUANG INI MASIH DIPERINGKAT UJIAN

Spender ni memang seksi gila untuk dipakai, pasti menarik minat isteri anda.

RM40 SAIZ – SMALL, MEDIUM DAN BESAR GILA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. Macam mana kalo tuan haji buat jualan barang – barang military disini. dapat juga peminat2 yg nak cari collection rare military mcm dari afgan, bosnia, iran, dll… selain tu masyuk jugak.

  2. nk cari seluar army,,,, yg celoreng original army warna army (ATM).. atau topi fullcap, microfiber log sleeve shirt, jecket army, dsb .. secondhand pun x pa janji wallet x jadi nipis .. hehhe .. cuma cadangan ja.. kalau ada best jugak..

  3. Ada tak jual MRE tentera Malaysia? Kalau boleh dapat (dan harga berpatutan), saya nak beli. Aku pernah try US punya MRE, nak tahu bagaimana rasa MRE Malaysia pulak.

  4. hahaha..kira murah nih..kat tempat aku orang jual paling murah pun Rm80 sehelai, ni baru Rm40 jer…murah2…

  5. mat, hang nak suruh sapa pakai bikini tu ? ( cakap dalam hati, mcm tau je mat nak bagi sapa bikini tu . . . hehe )

  6. Sapa pernah makan nasi briani “spender”?
    Ha, best tau. Ada cerita disebalik nama spender tu. Saya agak ramai yg boleh teka.
    Nak sedap lagi sambil makan pakai spender yg shah jual.
    Hehehehe!

  7. Leee…den belum rasmikan laman kedai online ni lagi pun, dah ramai yang membantu membuat eksperimen